torsdag den 23. august 2012

Kartoffelsalat med Hvidløg og Peanuts




Kartoffelsalat kan de fleste lide, men til tider kan jeg godt lide at lave den lidt anderledes end de helt traditionelle, som vi kender. Denne serverede jeg til en frokost, og den faldt i god jord. Der er en del hvidløg i, så den er ikke til de sarte, men smagen er afpasset de øvrige ingredienser og falder godt ud.

Retten er fra Netto-kogebogen Sommer i køkkenet og jeg har lavet den som opskriften lyder. Jeg tilsatte dog ekstra peanuts.

Kartoffelsalat med Hvidløg og Peanuts til 4 personer


Ingredienser:

8 store kogte kartofler
1 finthakket rødløg
4 fed presset hvidløg
½ dl. peanuts
2 dl. græsk yoghurt max 2 %
salt og friskkværnet peber
1 håndfuld frisk oregano
1 håndfuld frisk basilikum

Fremgangsmåde:

1. Skær kartoflerne i tern og vend med hakket løg og peanuts.

2. Rør græsk yoghurt med hvidløg, hakket oregano, hakket basilikum, salt og peber og vend i kartoflerne.

3. Server som tilbehør



Ingredienserne før de blandes


Ingen kommentarer:

Send en kommentar