Pasta med champignon til 2 personer (som tilbehør)
Ingredienser:
110 g. pasta (jeg brugte spiraler)
2 tsk. olie
1 fed hvidløg i tynde skiver
400 g. champignon i tynde skiver
½ dl. hønsebouillon
2 spsk. græsk yoghurt max 2 %
1 spsk. frik timian
1 spsk. klippet purløg
1 spsk. hakket persille
20 g. revet parmesanost
Fremgangsmåde:
1. Kost pastaen.
2. Varm olien op og svits hvidløg ved middel varme i 1 min.
3. Tilsæt champignon og svits til vandet er fordampet.
4. Tilsæt bouillon og creme fraiche, varm igennem og lad det simre 4 min.
5. Lad pastaen dryppe af, hæld den tilbage i gryden og tilsæt saucen sammen med krydderurter. Smag til med friskkværnet peber.
6. Server med parmesanost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar