Denne curry blev til ud fra traditionelle sauce-ingredienser og de egnede grønsager jeg nu engang havde i køleskabet. Jeg bruger light kokosmælk for at holde fedtindholdet nede, men hvis du er ligeglad med den slags, så kan alm. kokosmælk sagtens bruges.
Thai Curry med Svinekød til 2 personer
Ingredienser:
2 skinkeschnitzler1 spsk. olie
100 g. frisk spinat
100 g. sukkerærter, halverede
1 peberfrugt i strimler
2 tsk. grøn karrypasta
2 fed hvidløg, pressede
2 tsk. fintrevet ingefær
½ dåse kokosmælk light
2 tsk. sukker
1 spsk. limesaft
Fremgangsmåde:
1. Varm olien i en wok og steg karrypasta, hvidløg og ingefær kort deri.
2. Tilsæt peberfrugt og sukkerærter og steg 3-4 min.
3. Tilsæt kokosmælk, bring i kog, tilsæt kød i strimler og kog 3-4 min.
4. Tilsæt spinat og kog med til den er faldet sammen.
5. Tilsæt sukker og limesaft og server med friskkogt jasminris.
Yum, det ser lækkert ud - det er længe siden jeg har haft gang i det asiatiske køkken derhjemme, men får godt nok lyst til en omgang, efter at have set billederne af overstående ret (:
SvarSlet- Anne