fredag den 12. oktober 2012

Kinakålssalat med Tun og Æg




Dette er endnu en frokostsalat som både kan anrettes på tallerkener derhjemme eller tages med som madpakke i en plastbøtte, når blot man medbringer dressingen i en lille bøtte for sig. Salaten består af kinakål og lidt andre grønsager, og de kan naturligvis varieres i det uendelige. Og kombinationen af tun og æg er bare altid lækker, her sammen med en syrlig oliedressing, der bestemt ikke gør det værre.

Kinakålssalat med Tun og Æg til to personer


Ingredienser:

½ kinakål
½ agurk
2 tomater
½ dåse tun i vand
2 æg
½ bakke karse
1 spsk. olie af god kvalitet (jeg bruger koldpresset rapsolie)
1 tsk. hvidvinseddike
salt, friskkværnet peber, paprika

Fremgangsmåde:

1. Snit kinakålen, men brug kun den grønne del.

2. Skær tomat og agurk i tern. 

3. Bland, kål, tomat, agurk og tun og anret på en tallerken.

4. Æg i både og karse fordeles over salaten.

5. Olie røres med hvidvinseddike og salt, peber og paprika og dryppes over salaten. 

6. Serveres med godt brød. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar