Halloween Cupcakes med Chokolade og Appelsin, 18 stk.
Ingredienser:
125 g. mørk chokolade
125 g. smør
5 æg
250 g. sukker
150 g. mel
1 tsk. bagepulver
200 g. flødeost
100 g. smør
150 g. flormelis
Reven skal af 1 appelsin
Rød og gul frugtfarve
75 g. mørk chokolade
Fremgangsmåde:
1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad og lad det køle 10 min.
2. Pisk æg og sukker skummende.
3. Sigt mel og bagepulver ned i dejen og rør forsigtigt med en dejskraber.
4. Vend forsigtigt chokoladeblandingen i.
5. Hæld dejen i 18 muffinforme. De skal kun være 2/3 fyldt.
6. Bag ca. 15 min ved 175 grader og lad kagerne køle helt af.
7. Pisk flødeosten blød.
8. Pisk blødt smør, flormelis og appelsinskal i flødeosten.
9. Farv med meget guld og en smule rød frugtfarve. Det kan godt tage lang tid at få netop den farve du ønsker.
10. Smelt de 75 g. og hæld det i en sprøjtepose med lille tylle eller en plastikpose, hvor du klipper et meget lille hul. Sprøjt øjne og munde ud på bagepapir og lad dem størkne i køleskabet.
11. Dekorer kagerne med frosting, øjne og munde og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar