Opskriften stammer fra Amo, og jeg må lige slå et slag for deres tærtebunde. I denne omgang brugte jeg den helt almindeligt hvide bund, og den blev sprød og flaget, uden at blive tør. Fantastisk opskrift. Men det er selvfølgelig vigtigt at lave den rigtigt ;) (ikke for meget ælteri). Jeg valgte et meget rustikt udtryk, men tærterne kan også laves i små tærteforme eller store muffinforme og få et mere stilrent udseende.
Minitærter med Gedeost, Spinat og Pinjekerner, 12 stk.
Ingredienser:
180 g. hvedemel
100 g. plantemargarine 80 % eller smør
3 spsk. vand
½ rulle gedeost
50 blade frisk spinat
3 spsk. pinjekerner
salt
Fremgangsmåde:
2. Tilsæt vand og saml dejen i skålen. Den skal ikke æltes på bordet.
3. Læg dejen på køl 1 time.
4. Del dejen i 12 stykker og rul hver ud til en cirkel der enten lægges på bagepapir på en bageplade eller lægges i smurte forme.
5. Drys salt over dejen, læg 4 spinatblade på hver, læg en skive gedeost på og drys med pinjekerner.
6. Bag tærterne ca. 10 min ved 225 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar