Lynhurtig mad er god hverdagsmad, især hvis det ikke går ud over smagen. Jeg fandt denne lækre pastaret i det nyeste nummer af Magasinet Mad, og det er klart en genganger i mit køkken. Det tog nærmest ingen tid at lave retten og den smagte virkelig godt og forårsfrisk.
Pasta med Kylling, Tomat og Basilikum til 2 personer
Ingredienser:
100 g. pasta
200 g. kyllingebryst
2 tsk. olie
2 fed hvidløg
salt og peber
300 g. cherrytomater
½ potte basilikum
50 g. revet ost 13 %
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen i saltet vand og lad den dryppe af i en sigte. Gem lidt af pastavandet.
2. Skær kyllingen i strimler og steg den i olie i en gryde til den er næsten mør.
3. Tilsæt hvidløg i tynde skiver og steg et par minutter.
4. Tilsæt pasta, tomater i kvarte og lidt pastavand. Smag til med salt og peber.
5. Anret på to tallerkener og drys med hakket basilikum og ost.
ProPoints: 9,5 points per person
Ingen kommentarer:
Send en kommentar