onsdag den 8. maj 2013

Pasta med Kylling, Tomat og Basilikum



Lynhurtig mad er god hverdagsmad, især hvis det ikke går ud over smagen. Jeg fandt denne lækre pastaret i det nyeste nummer af Magasinet Mad, og det er klart en genganger i mit køkken. Det tog nærmest ingen tid at lave retten og den smagte virkelig godt og forårsfrisk.


Pasta med Kylling, Tomat og Basilikum til 2 personer


Ingredienser:

100 g. pasta
200 g. kyllingebryst
2 tsk. olie
2 fed hvidløg
salt og peber
300 g. cherrytomater
½ potte basilikum
50 g. revet ost 13 %

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i saltet vand og lad den dryppe af i en sigte. Gem lidt af pastavandet.

2. Skær kyllingen i strimler og steg den i olie i en gryde til den er næsten mør. 

3. Tilsæt hvidløg i tynde skiver og steg et par minutter.

4. Tilsæt pasta, tomater i kvarte og lidt pastavand. Smag til med salt og peber.

5. Anret på to tallerkener og drys med hakket basilikum og ost.

ProPoints: 9,5 points per person

Ingen kommentarer:

Send en kommentar