lørdag den 29. juni 2013

Minutlasagne med Bacon og Spinat

Ugens tema: Lasagne





Lasagne er svært at lave på mindre end en time, da den gerne skal gratinere 30 min, og forberedelsen også tager tid. Derfor har jeg valgt at blogge denne opskrift på en minutlasagne. Et minut kan den ikke laves på, men 15 er langt rigeligt. Og så kræver den ingen ovn! 


Minutlasagne med Bacon og Spinat til 2 personer


Ingredienser:

250 g. friske lasagneplader
50 g. groftrevet parmesan
150 g. bacon i skiver
200 g. spinat
2 dl. mælk
1½ spsk. mælk
1 fed hvidløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Steg baconen sprød på en pande og tag den af.

2. Steg spinat på panden i lidt af baconfedtet. 

3. Ryst mælk og mel sammen og hæld på spinaten. Lad det koge kort og smag til med knust hvidløg, salt og peber.

4. Klip pastapladerne i 6 stykker og kog dem ca. 1 min i saltet vand. Hæld vandet fra.

5. Anret en lasagneplade på hver tallerken. Læg bacon, spinat og ost over. Gentag 2 gange og server.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar