fredag den 7. juni 2013

Pølser med Varm Italiensk Kartoffelsalat

Ugens tema: Hotdogpølser





Jeg fandt denne ret i et gammelt nummer af Spis Bedre, og til trods for at de kalder det en god vinterret, så synes jeg retten er meget sommerlig med nye kartofler, frisk basilikum og en kold dressing. 

Retten kan som sådan laves med alle slags pølser, og en anden gang ville jeg nok lave den med pølser, der egner sig til at blive stegt eller grillet. Det ville give en mere sammenhængende ret. Derudover kan kartoffelsalat sådan set laves til hvad som helst. 

Pølser med Varm Italiensk Kartoffelsalat til 2 personer


Ingredienser:

4 pølser, gerne til stegning
100 g. champignon
300 g. kogte, kolde kartofler
2 tsk. oliemargarine
2 spsk. hakkede soltørrede tomater, afdryppet
salt
½ dl. oliven
1 dl. Cheasy Fraiche eller Græsk yoghurt
½ dl. basilikumblade

Fremgangsmåde:

1. Rens champignon og skær dem i halve. Skær kartofler i halve eller kvarte alt efter størrelse.

2. Steg kartofler og champignon i margarine til de er gyldne. 

3. Tilsæt soltørrede tomater og salt og steg lidt videre.

4. Hak oliven groft og bland i Cheasy Fraiche.

5. Steg eller kog pølserne.

6. Server kartoffelsalaten drysset med basilikumblade til pølserne og med Cheasy Fraiche som dressing. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar