lørdag den 27. juli 2013

Pizza med Wasabi, Røget Laks og Rucolasalat

Ugens tema: Fastfood i forklædning



Denne pizza er på ingen måde traditionel. Der er ingen tomat, ingen smeltet ost og ingen oregano. Det er tværtimod en rigtig sommerpizza med friskost, røget laks og dejlig, frisk rucola.  Opskriften stammer fra maj måneds nummer af Magasinet Mad! Jeg brugte min favorit pizzabund opskrift, som du finder her


Pizza med Wasabi, Røget laks og Rucolasalat til 2 personer


Ingredienser:

1 portion pizzadej som her
100 g. friskost naturel
1 tsk. wasabipaste
100 g. røget laks
salt og peber
50 g. rucola
1 rødløg
1 citron
olivenolie

Fremgangsmåde:

1. Rul pizzadejen ud til to pizzabunde og bag dem 5-8 min ved 250 grader på en pizzasten eller en brandvarm bageplade. Pizzabundene skal være sprøde og gennembagte. Lad dem køle en smule af.

2. Rør friskost med wasabi, smag til undervejs.  

3. Smør friskost på pizzabundene, læg laksen ovenpå og drys med salt og peber.

4. Skyl og tør rucolaen og skær rødløg i tynde skiver. Fordel det på pizzaerne og dryp med citronsaft og lidt olivenolie. Server



Ingen kommentarer:

Send en kommentar