Ugens tema: Frokost med tun på dåse
Jeg spiste denne salat til frokost, men den kan fint udgøre et let aftensmåltid, og den er vældig egnet til madpakken. Styrken i salaten kan styres med chilien, så om den er stærk eller ej er op til en selv.
Mexicansk Tunsalat til 2 personer
Ingredienser:
1 dåse tun i vand, drænet
1 dåse kidneybønner, skyllede og drænede
1 rødløg
150 g. majs
1 spsk. olivenolie
½ spsk. citronsaft
½ tsk. stødt chili
salat
frisk koriander
Fremgangsmåde:
1. Bland tun, kidneybønner, finthakket rødløg og majs.
2. Rør olivenolie, citronsaft og chili sammen og bland det i salaten.
3. Fordel salatblade på to tallerkener eller i to plastbøtter, fordel salaten herover og drys med grofthakket koriander.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar