tirsdag den 6. august 2013

Sandwich med Tunsalat og Radise

Ugens tema: Frokost med tun på dåse





En lækker sandwich til madpakken, som er både billig, nem, sund og børnevenlig. Tunsalaten er lavet med friskost, hvilket betyder, at den ikke løber ud i brødet og gør det vådt. Virkelig en fordel til madpakke, da det betyder, at sandwichen kan smøres aftenen i forvejen uden at blive træls.

Sandwich med Tunsalat og Radise til 2 personer


Ingredienser:

40 g. friskost naturel light
et nip sukker
½ tsk. limesaft
1 knsp. salt
½ grøn peber
½ rødløg
100 g. tun i vand, drænet vægt
½ bdt. purløg

2 sandwichboller
4 radiser
salat

Fremgangsmåde:

1. Rør friskost sammen med sukker, salt og og limesaft.

2. Skær peberfrugt i små tern, hak rødløget fint og klip purløget fint. Bland det og tunen i friskosten. 

3. Flæk bollerne og læg salat på to halve. Fordel tunsalaten herover og læg skiver af radise øverst. Pak til madpakken eller spis med det samme. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar