Ugens tema: Frokost med tun på dåse
En lækker sandwich til madpakken, som er både billig, nem, sund og børnevenlig. Tunsalaten er lavet med friskost, hvilket betyder, at den ikke løber ud i brødet og gør det vådt. Virkelig en fordel til madpakke, da det betyder, at sandwichen kan smøres aftenen i forvejen uden at blive træls.
Sandwich med Tunsalat og Radise til 2 personer
Ingredienser:
40 g. friskost naturel light
et nip sukker
½ tsk. limesaft
1 knsp. salt
½ grøn peber
½ rødløg
100 g. tun i vand, drænet vægt
½ bdt. purløg
2 sandwichboller
4 radiser
salat
Fremgangsmåde:
1. Rør friskost sammen med sukker, salt og og limesaft.
2. Skær peberfrugt i små tern, hak rødløget fint og klip purløget fint. Bland det og tunen i friskosten.
3. Flæk bollerne og læg salat på to halve. Fordel tunsalaten herover og læg skiver af radise øverst. Pak til madpakken eller spis med det samme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar