torsdag den 31. oktober 2013

Panderet med Kylling, Ingefær og Butternut Squash





Til hverdag kan jeg godt lide nemme og sunde retter som kan laves i en enkel gryde/pande/fad. Og det her er netop sådan en ret. Retten er spiced up med frisk ingefær og lækker chilisauce. 


Panderet med Kylling, Ingefær og Butternut Squash til 2 personer


Ingredienser:

200 g. kyllingebryst
1 løg
200 g. butternut squash
400 g. kartofler
2 røde peberfrugter
1 spsk. olie
10 g. frisk ingefær
salt og peber
10 blade basilikum

2 spsk. sød chilisauce
2 spsk. stærk chilisauce

Fremgangsmåde:

1. Skær kyllingen i tern. Hak løget groft. Skær squash og peberfrugt i tern. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. 

2. Varm halvdelen af olien på en pande og steg kyllingen til den er netop mør. Krydr med salt og peber. Tag af panden.

3. Varm resten af olien og steg løg og kartofler ca. 10 min ved middel varme.

4. Tilsæt squash og steg ca. 5. min. 

5. Tilsæt peberfrugt og steg 5 min. eller til alt er mørt. 

6. Tilsæt finthakket ingefær, grofthakket basilikum og kylling og varm igennem. Smag til med salt og peber og server med chilisauce.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar