fredag den 8. november 2013

Kyllingeburger med et Strejf af Indien




Denne burger er et rigtigt lyn-måltid. Samlet tager det mindre end 15 min fra start til måltidet står klart, så den er virkelig egnet til en travl hverdag eller en god omgang tømmermændsmad. Burgeren er ikke stærk, så den kan serveres for de fleste. 

Kyllingeburger med et Strejf af Indien til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket kylling 5 %
1 spsk. karry
1 lille rødløg
1 dl. Cheasy Fraiche
1 spsk. hakket mynte (eller ½ tsk. tørret)
salt og peber
2 tsk. oliemargarine
4 mini naan (jeg købte dem i føtex)
salatblade

Fremgangsmåde:

1. Ælt kødet sammen med halvdelen af karryen, 1 spsk. finthakket rødløg, salt og peber. Form til to flade bøffer.

2. Steg kyllingebøfferne 2-3 min på hver side i oliemargarine.

3. Rør Cheasy Fraiche med resten af karry, hakket rødløg, mynte, salt og peber.

4. Lun naan brødene og læg dem sammen med salat, kyllingebøffer og dressing. Server med en god salat.


2 kommentarer:

  1. Lyder super lækkert. Fantastisk idé med naan brød <3 som bolle! Det skal afprøves ganske snart :)
    Tænker om chutney kunne være godt til at agere for syltede agurker som jeg holder af i en "alm. burger"

    SvarSlet
  2. Hej Lars

    Opskriften det inspirerede denne burger havde faktisk netop chutney (som jeg ikke betyder mig synderligt om he he) sp jeg tror helt sikkert at du kan bruge det til at give lidt syrlighed. Alternativt kan man også hakke lidt syltede agurker og røre det i dressingen :-)

    Hilsen Tina

    SvarSlet