søndag den 9. marts 2014

Rejesalat med Æg på Rugbrød




Nogle gange må en helt almindelig hverdagsmadpakke godt smage lidt af luksus, og her i foråret kan jeg godt lide, når det smager lidt af påske - og dermed snarlig sommer.

Derfor har jeg i denne uge et par dage, hvor der er rejesalat med æg på rugbrødsmaden. Som altid er salaten pakket i en lille plastbøtte og smøres på brødet, når det skal spises. Så bliver det ikke splattet og ulækkert. Ud over brød og rejesalat indeholder min madpakke et stort stykke agurk og et æble.

Rejesalat med Æg på Rugbrød til 2 personer


Ingredienser:

200 g. rejer (optøede)
2 æg
½ potte dild
1 tsk. citronsaft
½ dl. Cheasy Fraiche
½ tsk. salt
peber
4 skiver rugbrød

Fremgangsmåde:

1. Kog æggene og køl dem helt af. Lad rejerne dryppe helt af.

2. Rør Cheasy Fraiche med citronsaft, klippet dild, salt og peber. 

3. Hak æggene og rør dem i Cheasy Fraiche sammen med rejerne.

4. Fordel salaten på rugbrød på to tallerkener eller pak det i to plastbøtter med to skiver rugbrød til hver. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar