Madpandekager kan de fleste lide, og der er ingen grænser for, hvordan man kan variere fyldet. I denne version er de fyldt med krebsehaler, forårsløg og dild. Virkeligt lækre og meget simple.
Pandekager med Krebsehaler til 2 personer
Ingredienser:
2 æg
100 g. mel
2 dl. mælk
½ tsk. salt
2 tsk. flydende margarine
140 g. krebsehaler
4 forårsløg
2 tsk. olie
1 fed hvidløg
½ tsk. paprika
½ dl. vand
½ tsk. citronsaft
1 tsk. tørrede dildspidser
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Pisk æg, mel, mælk og salt sammen og bag 4 pandekager i oliemargarine. Hold dem varme under stanniol.
2. Skær forårsløg i skiver og steg dem i olie 4-5 min.
3. Tilsæt finthakket hvidløg, paprika, vand, citronsaft og dildspidser. Bring i kog og smag til med salt og peber.
4. Tilsæt krebsehaler og varm kort igennem. Fordel i pandekagerne, rul sammen og server med salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar