onsdag den 28. maj 2014

Sommersalat med Æg og Sennepsdressing




Her i sommertiden kan det være virkelig lækkert med en salat til frokost i stedet for de flade leverpostejmadder. Denne salat er ganske simpel, og de kan indeholde lige præcis det, du har i køleskabet. Den kan tilmed pakkes ned i en madpakke - men vent med dressingen til den skal spises.

Jeg har for første gang købt de der salater i supermarkedet, som stadig sidder i noget jord. Det er lidt et forsøg med, hvor længe de kan holde sig friske. Det er lækker salat i hvert fald, og så må vi se hvad der sker i forhold til holdbarheden.

Sommersalat med Æg og Sennepsdressing til 2 personer


Ingredienser:

2 æg
1/2 bakke/potte salat
6 radiser
1/2 bdt. asparges
12 cherrytomater

2 tsk. olivenolie
2 tsk. sennep
1 tsk. akaciehonning
salt og peber

150 g. brød

Fremgangsmåde:

1. Kog æggene 8 min og køl dem af.

2. Skær salaten i strimler og fordel på to tallekerner. 

3. Fordel aspargessnitter, radiseskiver og cherrytomater (evt. i halve) ovenpå.

4. Rør olie, sennep og honning sammen og smag til med salt og peber. Fordel over salaterne.

5. Pil æggene og skær i tynde både. Fordel på salaterne og server med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar