onsdag den 18. juni 2014

Asiatiske Kyllingefrikadeller




Kyllingefrikadeller kan være lidt en udfordring, for hvis man laver dem som man plejer med svinekød, så kommer de ikke til at smage af ret meget. Det nemmeste er egentlig at lave dem lidt anderledes - som i dette tilfælde med asiatiske smagsnoter.

Jeg serverede frikadellerne med ris og stegte grøntsager med chili, hvidløg og østerssauce.

Asiatiske Kyllingefrikadeller til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket kylling 5 %
2 spsk. hakket koriander
1 skalotteløg
1/2 tsk. stødt koriander
1 tsk. groft salt
peber
2 fed hvidløg
2 tsk. sennep
1 spsk. olie

Fremgangsmåde:

1. Bland kød med hakket koriander, finthakket skalotteløg, stødt koriander, salt, peber, finthakket hvidløg og sennep.

2. Form 4 frikadeller og steg dem 5 min på hver side i olie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar