mandag den 14. juli 2014

Grøn Couscoussalat




Sommeren er tid til lækre, lette salater med masser af sommersmag. Jeg synes godt at salater kan blive lidt tamme, hvis man ikke bevidst tilsætter noget smag, så derfor indeholder denne salat lækre grønne oliven og en fedtfattig feta. Jeg spiste salaten til en stegt kalkunschnitzel.

Grøn Couscoussalat til 2 personer


Ingredienser:

100 g. couscous
2 dl. grønsagsbouillon
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
salt og peber

½ agurk
½ bdt. forårsløg
100 g. sukkerærter
50 g. bønnespirer
100 g. salattern 3 %
12-16 oliven

Fremgangsmåde:

1. Bring bouillon i kog og hæld over couscous i en skål. Læg en tallerken over.

2. Skræl agurken og halver den. Skrab kernerne ud og skær den i skiver.

3. Skær forårsløg i skiver og sukkerærter i snitter.

4. Rør i couscous med en gaffel og rør citronsaft og olivenolie i. Smag til med salt og peber.

5. Rør couscous sammen med agurk, forårsløg, sukkerærter, bønnespirer, salattern og oliven. Server med brød eller et stykke stegt kød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar