fredag den 11. juli 2014

Spinattærte med Feta og Pinjekerner





Nogle gange er det i orden at springe over, hvor gærdet er lavest, og det behøver ikke betyde at maden er af lavere kvalitet end den ellers ville have været. Denne tærte kræver et minimum af forberedelse og smager virkelig godt både som frokost eller til aftensmad med en god skål salat til.







Spinattærte med Feta og Pinjekerner til 4 personer


Ingredienser:

1 rulle tærtedej, gerne fuldkorn
400 g. frosset hel spinat
150 g. salattern 3 %
4 æg
250 g. græsk yoghurt 5 %
salt og peber
2 spsk. pinjekerner

Fremgangsmåde:

1. Tø spinaten op og lad den dryppe af i en sigte.

2. Læg tærtedejen i et stort tærtefad. Lad papiret sidde på.

3. Tryk så meget væde du kan fra spinaten og fordel den i bunden sammen med salattern.

4. Pisk æg og græsk yoghurt sammen og krydr med salt og peber. Hæld over fyldet.

5. Drys pinjekerner øverst og bag 25 min ved 200 grader. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar