fredag den 22. august 2014

Fyldte Portobellosvampe




Portobellosvampe er en af de ingredienser, som jeg holder virkelig meget af. Desværre er de ofte lidt dyre, men så er det med at få dem købt ind, når de er på tilbud. Denne ret består næsten udelukkende af grøntsager, men friske krydderurter og en enkelt skive ost gør det virkelig lækkert, så det slet ikke smager så slanke-agtigt. Jeg spiste en stor grovbolle til retten. 

Fyldte Portobellosvampe til 2 personer


Ingredienser:

4 store portobellosvampe

Fyld:
1 rød peber
2 skalotteløg
2 gulerødder
2 tsk. olie
frisk timian
salt og peber
1 tsk. citronsaft
4 skiver ost 13 %

Salat:
2 tomater
1/4 iceberg
1 håndfuld basilikumblade
1 tsk. olivenolie evt. med citron

200 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Tag foden ud af svampene og læg dem med bunden i vejret i et smurt ildfast fad.

2. Hak løget fint og skær peberfrugt og gulerødder i små tern. Steg i olie ca. 5 min.

3. Tilsæt timianblade og citronsaft og smag til med salt og peber. Fyld i svampene.

4. Læg en skive ost over hver svamp og sæt i ovnen 15 min ved 175 grader.

5. Snit iceberg salat og anret på to tallerkener. Læg grofthakkede basilikumblade og tomatbåde over og dryp med olie. 

6. Anret svampene på tallerkenerne og server med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar