lørdag den 29. august 2015

Havregrynscookies med Kanel, Mandler og Rosiner



Lækre porøse cookies med masser af lækkert fyld og god smag.

Havregrynscookies med Kanel, Mandler og Rosiner, ca. 25 stk.


Ingredienser:

200 g. blødt smør
125 g. rørsukker
100 g. farin
1 æg
100 g. havregryn
100 g. mel
1 spsk. kanel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
150 g. mandler
150 g. rosiner

Fremgangsmåde:

1. Pisk smør, rørsukker og farin sammen med en el-mikser. Pisk ægget i.

2. Bland havregryn, mel, kanel, bagepulver og salt og pisk det i smørret.

3. Hak mandlerne groft og rør dem i dejen sammen med rosiner.

4. Sæt spiseske store klatter på bagepapir på en bageplader og tryk dem lidt flade. De flyder ud, så der er kun plads til 9-12 kager ad gangen. 

5. Bag ca. 10 min ved 175 grader og lad dem køle af på bagepapir på køkkenbordet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar