Lækre porøse cookies med masser af lækkert fyld og god smag.
Havregrynscookies med Kanel, Mandler og Rosiner, ca. 25 stk.
Ingredienser:
200 g. blødt smør
125 g. rørsukker
100 g. farin
1 æg
100 g. havregryn
100 g. mel
1 spsk. kanel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
150 g. mandler
150 g. rosiner
Fremgangsmåde:
1. Pisk smør, rørsukker og farin sammen med en el-mikser. Pisk ægget i.
2. Bland havregryn, mel, kanel, bagepulver og salt og pisk det i smørret.
3. Hak mandlerne groft og rør dem i dejen sammen med rosiner.
4. Sæt spiseske store klatter på bagepapir på en bageplader og tryk dem lidt flade. De flyder ud, så der er kun plads til 9-12 kager ad gangen.
5. Bag ca. 10 min ved 175 grader og lad dem køle af på bagepapir på køkkenbordet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar