En let og luftig kanelkage med lækkert sukkerdrys på toppen.
Kanelkage med Nøddeknas, 12 stykker
Ingredienser:
150 g. blødt smør
75 g. rørsukker
175 g. sukker
2 æg
2 dl. ymer
300 g. mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 tsk. kanel
1½ dl. hakkede valnødder
75 g. rørsukker
1 tsk. kanel
Fremgangsmåde:
1. Pisk smør, rørsukker og sukker luftigt.
2. Pisk æggene i et ad gangen.
3. Rør ymer i dejen.
4. Bland mel, bagepulver, salt og kanel og rør det i dejen. Hæld dejen i en smurt bradepande ca. 20x25 cm.
5. Bland valnødder, rørsukker og kanel og drys det over kagen.
6. Bag ca. 30 min ved 175 grader og lad kagen køle af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar