onsdag den 2. september 2015

Italienske Kyllingepirogger



Super nemme og virkeligt lækre pirogger, der er lige til at tage med i madpakken i stedet for de kedelige rugbrødsmadder. 

Italienske Kyllingepirogger til 4 personer


Ingredienser:

200 g. mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. groft salt
1 spsk. olivenolie
1 dl. vand

150 g. kogt/stegt kylling
50 g. chorizo
125 g. frisk mozzarella
2 spsk. hakket basilikum

1 æg

Fremgangsmåde:

1. Bland mel, bagepulver og salt sammen. Rør olie og vand i. Ælt dejen glat.

2. Skær kød, chorizo og mozzarella i små tern og bland med basilikum. Det er ikke nødvendigt at krydre blandingen.

3. Del dejen i 8 og rul ud til tynde dejcirkler 15-20 cm i diameter. Fordel fyldet herpå.

4. Fold cirklerne sammen på midten og tryk kanten sammen med en gaffel.

5. Læg piroggerne på bagepapir på en bageplade og pensl med æg. 

6. Bag 15 min ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar