torsdag den 3. september 2015

Sesamkødboller med Nudler i Chilisuppe




En super nem asiatisk hverdagsret med masser af smag og sundhed.

Sesamkødboller med Nudler i Chilisuppe til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket svinekød
2 røde chilier (de almindelige fra supermarkedet)
1 spsk. sojasauce
1 spsk. hoisinsauce
25 g. sesamfrø
½ bdt. koriander
2 tsk. olie
15 g. finthakket ingefær
2½ dl. hønsebouillon
125 g. nudler
½ broccoli

Fremgangsmåde:

1. Hak halvdelen af den ene chili og bland det med svinekød, ½ spsk. sojasauce, ½ spsk. hoisinsauce, hakkede korianderstilke og 2/3 af sesamfrøene. 

2. Form til små kødboller og steg i 1 tsk. olie til de er gennemstegte.

3. Skær resten af chilierne i tynde skiver og steg i olie sammen med ingefær ca. 1 min.

4. Tilsæt bouillon og resten af sojasauce og hoisinsauce. Bring i kog.

5. Tilsæt nudler og broccoli i mindre buketter, læg låg på og kog 6-7 min til nudler og broccoli er mørt.

6. Fordel i to dybe tallerkener, fordel kødbollerne ovenpå og drys med hakkede korianderblade og resten af sesamfrøene. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar