Jeg kan godt lide at gøre lidt ud af min frokost. Det er ikke altid det sker, men når dagens sandwich består af lækre ingredienser i en god kombination, så smager det bare lidt bedre. Rent fotografisk tager sandwich sig bedre ud i boller, men jeg foretrækker det grove sandwichbrød man kan få nu om dage, da det holder sig friskere og bliver mindre tørt.
Sandwich med Lufttørret Skinke, Pære og Parmesan til 2 personer
Ingredienser:
4 skiver sandwichbrød eller 2 boller
1 spsk. grøn pesto
2 store salatblade
1 pære
1 spsk. citronsaft
4 skiver lufttørret skinke
20 g. parmesan i store flager
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Smør 2 skiver brød med pestoen og læg salatbladene og skinken ovenpå.
2. Skær pæren i halve og fjern kernehuset. Skær i tynde skiver og vend i citronsaft. Læg på skinken.
3. Fordel parmesanflager øverst, krydr med salt og peber og læg brød øverst. Skær i halve og server eller pak i film til madpakken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar