onsdag den 9. september 2015

Sandwich med Lufttørret Skinke, Pære og Parmesan




Jeg kan godt lide at gøre lidt ud af min frokost. Det er ikke altid det sker, men når dagens sandwich består af lækre ingredienser i en god kombination, så smager det bare lidt bedre. Rent fotografisk tager sandwich sig bedre ud i boller, men jeg foretrækker det grove sandwichbrød man kan få nu om dage, da det holder sig friskere og bliver mindre tørt. 

Sandwich med Lufttørret Skinke, Pære og Parmesan til 2 personer


Ingredienser:

4 skiver sandwichbrød eller 2 boller
1 spsk. grøn pesto
2 store salatblade
1 pære
1 spsk. citronsaft
4 skiver lufttørret skinke
20 g. parmesan i store flager
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Smør 2 skiver brød med pestoen og læg salatbladene og skinken ovenpå.

2. Skær pæren i halve og fjern kernehuset. Skær i tynde skiver og vend i citronsaft. Læg på skinken.

3. Fordel parmesanflager øverst, krydr med salt og peber og læg brød øverst. Skær i halve og server eller pak i film til madpakken. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar