søndag den 25. oktober 2015

Ungarnsk Gullasch







Efteråret er tid til simremad, og en af mine favoritter er gullasch - den helt traditionelle slags med oksekød, gulerødder og kraftig tomatsauce.


Ungarsk Gullasch til 2 personer


Ingredienser:

400 g. oksekød i tern (tykkam, klump eller lignende)
1 løg, hakket
2 peberfrugter, strimler
1 rød chili, strimler
1 spsk. olie
½ ds. hakkede tomater
2 fed hvidløg, hakket
1 spsk. paprika
1 dl. vand
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Brun kødet godt i olie i en stor gryde. Tag det op ad gryden. 

2. Brun løg, hvidløg. peberfrugter og chili i olien. 

3. Tilsæt kødet, hakkede tomater, paprika, vand, salt og peber.

4. Kog ved svag varme under låg 1 time. 

5. Smag til med salt og peber og server med ris eller kartoffelmos. 

2 kommentarer:

  1. Hej Tina

    Jeg er lige faldet over din blog, så nu har du mig hængende som fast læser :-D

    - Pia

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder dejligt :) Velkommen til Pia

      Slet