Marmorkage er en god gammel klassiker, og i dette tilfælde er den piftet op med lidt frugtfarve i både dejen og glasuren.
Rød Marmorkage, 24 stykker
Ingredienser:
250 g. smør
2,5 dl. sukker
4 æg
3 tsk. vanillesukker
10 dl. hvedemel
5 tsk. bagepulver
3,5 dl. mælk
4 spsk. kakao
1/4 tsk. natron
0,5 dl. mælk
rød frugtfarve
200 g. flormelis
rød frugtfarve
Fremgangsmåde:
1. Pisk smør og sukker let og lyst.
2. Pisk æggene i et ad gangen.
3. Bland mel, vanillesukker og bagepulver og pisk det i.
4. Pisk mælken i.
5. Fordel dejen i tre skåle. Rør kakao, natron og mæk i den ene og frugtfarve i den anden.
6. Fordel dejen i en bradepande med bagepapir og før en kniv rundt for at blande dejen en smule.
7. Bag 25-40 min ved 175 grader. Lad den køle helt af.
8. Rør en rød glasur og fordel på kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar