tirsdag den 1. december 2015

Rød Marmorkage



Marmorkage er en god gammel klassiker, og i dette tilfælde er den piftet op med lidt frugtfarve i både dejen og glasuren. 

Rød Marmorkage, 24 stykker


Ingredienser:

250 g. smør
2,5 dl. sukker
4 æg
3 tsk. vanillesukker
10 dl. hvedemel
5 tsk. bagepulver
3,5 dl. mælk
4 spsk. kakao
1/4 tsk. natron
0,5 dl. mælk
rød frugtfarve

200 g. flormelis
rød frugtfarve

Fremgangsmåde:

1. Pisk smør og sukker let og lyst. 

2. Pisk æggene i et ad gangen. 

3. Bland mel, vanillesukker og bagepulver og pisk det i.

4. Pisk mælken i. 

5. Fordel dejen i tre skåle. Rør kakao, natron og mæk i den ene og frugtfarve i den anden. 

6. Fordel dejen i en bradepande med bagepapir og før en kniv rundt for at blande dejen en smule. 

7. Bag 25-40 min ved 175 grader. Lad den køle helt af.

8. Rør en rød glasur og fordel på kagen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar