tirsdag den 29. marts 2016

Kokoskylling fra Caribien




En nem wok-ret med kylling og en lækker smag af kokos og frisk mango. 

Kokoskylling fra Caribien til 2 personer


Ingredienser:

1 chili, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 forårsløg, finthakket
1 tsk. paprika
1/4 tsk. kanel
1/4 tsk. allehånde
1/4 tsk. muskat
1 dl. kokosmælk

250 g. kyllingebryst, strimler
1 spsk. olie
1 rød peber, strimler
2 forårsløg, ringe
150 g. champignon, skiver
2 gulerødder, skiver
½ mango, tern
1 spsk. cashewnødder
2 spsk. kokosmel
salt og peber

100 g. jasminris
kokosmel

Fremgangsmåde:

1. Bland chili, hvidløg, forårsløg, paprika, kanel, allehånde, muskat og kokosmælk. Vend kyllingen i og lad den stå på køl mindst 15 min - gerne længere.

2. Varm olien i en wok. Tag kødet op af marinaden og stegt det i olie. Gem marinaden. Tag kødet op når det er stegt.

3. Steg grøntsagerne til de er møre og vend kødet i igen. 

4. Tilsæt mango, cashewnødder, kokosmel og marinaden og varm godt igennem. Smag til med salt og peber.

5. Server med ris og et drys kokosmel. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar