onsdag den 30. marts 2016

Pastasalat med Kylling og Vindruer




En rigtig lækker pastasalat, der er super lækker som madpakke men også sagtens kan spises hjemme i weekenden. 

Pastasalat med Kylling og Vindruer til 3 personer


Ingredienser:

120 g. pasta, gerne fuldkorn
2 spsk. mayonnaise
2 tsk. grøn pesto
2 spsk. creme fraiche
salt og peber
150 g. kogt/stegt kylling
150 g. edamamebønner
3 gulerødder, revne
150 g. vindruer, halve uden sten
125 g. cherrytomater, halverede

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand, hæld vandet fra og køl straks pastaen i koldt vand.

2. Rør mayonnaise, pesto og creme fraiche sammen og smag til med salt og peber.

3. Bland pasta med kylling i tern, edamamebønner, gulerødder, vindruer og tomater. 

4. Vend dressingen i og fordel pastasalaten i 3 plastbøtter. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar