søndag den 3. april 2016

Bagt Kartoffelsalat med Rødløg og Krydderurter




En ny version af hverdagens eller festens kartoffeltilbehør. 

Bagt Kartoffelsalat med Rødløg og Krydderurter til 2 personer


Ingredienser:

300 g. små kartofler, halve
1 rødløg, tynde både
1 spsk. olivenolie
1 spsk. finthakket timian
1 spsk. finthakket oregano
salt og peber

½ spsk. æbleeddike
1 spsk. hakket persille

Fremgangsmåde:

1. Læg kartofler og løg i et ovnfast fad.

2. Dryp olie over og drys med timian og oregano. Krydr med salt og peber.

3. Bag 30 min ved 200 grader.

4. Vend kartoflerne med eddike og server drysset med persille. 

3 kommentarer:

  1. Lækker kartoffelsalat. Den må jeg prøve at lave. Når du skriver tynde både, mener du så tynde skiver?

    SvarSlet
  2. Er helt sikker på at det er både, som skrevet. Både smag og struktur er helt anderledes end skiver��

    SvarSlet
  3. Jeg tænker, at begge dele kan bruges, men ja, jeg mener både, da skiver let smuldrer.

    SvarSlet