lørdag den 2. april 2016

Koteletter i Fad




Koteletter i fad er en rigtig familiefavorit. I denne version har jeg prøvet at tilsætte lidt ekstra grøntsager, og de kan varieres alt efter hvad du har i køleskabet.

Koteletter i fad til 2 personer


Ingredienser:

2 svinekoteletter
1 tsk. olie
salt og peber
250 g. champignon, skiver
½ squash, halve skiver og midten skrabet ud

½ løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 tsk. olie
½ rød peber, små tern
1 ds. hakkede tomater
1½ dl. madlavningsfløde
1 tsk. timian
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Brun koteletterne i olie ca. 2 min på hver side. Krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad.

2. Steg champignon og squash på panden til vandet er fordampet og krydr med salt og peber. Fordel over koteletterne.

3. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i olie et par minutter. 

4. Tilsæt hakkede tomater og lad det småkoge 2 min. 

5. Tilsæt madlavningsfløde og kog 6-8 min. 

6. Tilsæt timian og smag til med salt og peber. Hæld over kød og grøntsager.

7. Bag 20 mijn ved 200 grader og server med ris og en skål salat. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar