To af mine livretter på en gang. Chili con carne i en wrap - super nemt og en god måde at bruge en rest chili con carne på.
Chili Tortilla til 2 personer
Ingredienser:
200 g. hakket oksekød
½ spsk. olie
1 løg, finthakket
1 tsk. chilipulver
½ tsk. spidskommen
½ ds. hakkede tomater
½ ds. kidneybønner, skyllede og afdryppede
salt og peber
4 små tortillas, gerne fuldkorn
salatblade
50 g. revet ost
Fremgangsmåde:
1. Brun oksekødet i olie i en gryde.
2. Tilsæt løg, chili og spidskommen og steg et par minutter.
3. Tilsæt hakkede tomater og kidneybønner, bring i kog og kog under låg ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
4. Varm tortillas pakket i stanniol enten i ovnen eller på brødristeren.
5. Fyld tortillas med salatblade, chili con carne og revet ost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar