mandag den 30. maj 2016

Chili Tortilla




To af mine livretter på en gang. Chili con carne i en wrap - super nemt og en god måde at bruge en rest chili con carne på.

Chili Tortilla til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket oksekød
½ spsk. olie
1 løg, finthakket
1 tsk. chilipulver
½ tsk. spidskommen
½ ds. hakkede tomater
½ ds. kidneybønner, skyllede og afdryppede
salt og peber
4 små tortillas, gerne fuldkorn
salatblade
50 g. revet ost

Fremgangsmåde:

1. Brun oksekødet i olie i en gryde. 

2. Tilsæt løg, chili og spidskommen og steg et par minutter.

3. Tilsæt hakkede tomater og kidneybønner, bring i kog og kog under låg ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

4. Varm tortillas pakket i stanniol enten i ovnen eller på brødristeren.

5. Fyld tortillas med salatblade, chili con carne og revet ost. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar