søndag den 15. maj 2016

Pølser, Kartoffelsalat med Asparges og Agurker i Hvidløgsyoghurt



Så er der sommermad for alle pengene. Jeg stegte et par pølser til to lækkerier fra Meyers Almanak. Pølserne kan naturligvis grilles i haven - det gør det bare endnu mere lækkert. 

Pølser, Kartoffelsalat med Asparges og Agurker i Hvidløgsyoghurt til 2 personer


Ingredienser:

4 grillpølser, gerne fedtfattige fra f.eks. Rema
olie til stegning

300 g. kogte kartofler i tern
250 g. asparges, snitter
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. olivenolie
1 tsk. honning
salt og peber
1 potte dild, grofthakket

1 agurk
1½ dl. græsk yoghurt 2 %
1 fed hvidløg, presset
salt og peber
1 spsk. citronsaft

Fremgangsmåde:

1. Halve agurken og fjern kernerne i midten. Skær i tynde skiver.

2. Rør yoghurt med hvidløg, salt, peber og citronsaft og vend agurken i. Lad salaten trække.

3. Steg pølserne i olie på en pande.

4. Rør eddike, olie, honning, salt og peber sammen og vend kartofler, asparges og dild i. 

5. Server pølserne med kartoffelsalat og agurker i hvidløgsyoghurt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar