Så er der sommermad for alle pengene. Jeg stegte et par pølser til to lækkerier fra Meyers Almanak. Pølserne kan naturligvis grilles i haven - det gør det bare endnu mere lækkert.
Pølser, Kartoffelsalat med Asparges og Agurker i Hvidløgsyoghurt til 2 personer
Ingredienser:
4 grillpølser, gerne fedtfattige fra f.eks. Rema
olie til stegning
300 g. kogte kartofler i tern
250 g. asparges, snitter
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. olivenolie
1 tsk. honning
salt og peber
1 potte dild, grofthakket
1 agurk
1½ dl. græsk yoghurt 2 %
1 fed hvidløg, presset
salt og peber
1 spsk. citronsaft
Fremgangsmåde:
1. Halve agurken og fjern kernerne i midten. Skær i tynde skiver.
2. Rør yoghurt med hvidløg, salt, peber og citronsaft og vend agurken i. Lad salaten trække.
3. Steg pølserne i olie på en pande.
4. Rør eddike, olie, honning, salt og peber sammen og vend kartofler, asparges og dild i.
5. Server pølserne med kartoffelsalat og agurker i hvidløgsyoghurt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar