søndag den 5. juni 2016

Chokoladekage med Karamelcreme



Et foto taget i farten, så lad jer endelig ikke snyde af kvaliteten. Kagen er lækkert saftig og glasuren cremet af kondenseret mælk og chokolade. 

Chokoladekage med Karamelcreme, 20 stykker


Ingredienser:

250 g. smør
300 g. sukker
3 æg
200 g. mel
4 tsk. bagepulver
4 tsk. vanillesukker
50 g. kakao
1½ dl. mælk
100 g. grofthakket lys chokolade

Creme:
85 g. smør
200 g. kondenseret mælk
50 g. hakket lys chokolade

Fremgangsmåde:

1. Smelt smørret i en gryde og lad de køle 5 min.

2. Pisk smør sammen med sukker et par minutter.

3. Pisk æggene i et ad gangen.

4. Bland mel, bagepulver, vanillesukker og kakao og pisk det i dejen skiftevis med mælken.

5. Vend chokoladen i dejen og hæld den i en bradepande ca. 20 x 30 cm. beklædt med bagepapir.

6. Bag kagen ca. 30 min ved 175 grader til der kun hænger få fugtige dejkrummer ved en kødnål, når du stikker den i kagen.

7. Lad kagen køle af.

8. Smelt smør og sukker til cremen sammen i en gryde ved svag varme. Rør til sukkeret er helt smeltet.

9. Rør kondenseret mælk i og bring i kog. Fordel på kagen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar