Et foto taget i farten, så lad jer endelig ikke snyde af kvaliteten. Kagen er lækkert saftig og glasuren cremet af kondenseret mælk og chokolade.
Chokoladekage med Karamelcreme, 20 stykker
Ingredienser:
250 g. smør
300 g. sukker
3 æg
200 g. mel
4 tsk. bagepulver
4 tsk. vanillesukker
50 g. kakao
1½ dl. mælk
100 g. grofthakket lys chokolade
Creme:
85 g. smør
200 g. kondenseret mælk
50 g. hakket lys chokolade
Fremgangsmåde:
1. Smelt smørret i en gryde og lad de køle 5 min.
2. Pisk smør sammen med sukker et par minutter.
3. Pisk æggene i et ad gangen.
4. Bland mel, bagepulver, vanillesukker og kakao og pisk det i dejen skiftevis med mælken.
5. Vend chokoladen i dejen og hæld den i en bradepande ca. 20 x 30 cm. beklædt med bagepapir.
6. Bag kagen ca. 30 min ved 175 grader til der kun hænger få fugtige dejkrummer ved en kødnål, når du stikker den i kagen.
7. Lad kagen køle af.
8. Smelt smør og sukker til cremen sammen i en gryde ved svag varme. Rør til sukkeret er helt smeltet.
9. Rør kondenseret mælk i og bring i kog. Fordel på kagen.
Der er ikke i opskriften angivet, hvor meget sukker der skal i karamelcremen....
SvarSlet