Man kan nemt selv lave noget, der minder om pizzariaets kebab. Det er både billigere og langt sundere.
Pita med Kebab og Yoghurtdressing til 2 personer
Ingredienser:
4 pitabrød, gerne fuldkorn
Kebab:
200 g. hakket oksekød
1 fed hvidløg, finthakket
½ spsk. mel
½ tsk. spidskommen
½ tsk. stødt koriander
1 spsk. finthakket persille
½ æg, sammenpisket
salt og peber
olie til stegning
Fyld:
1 hjertesalat, snittet
½ bdt. mynte
½ agurk, skiver
2 tomater, skiver
1 dl. græsk yoghurt
½ spsk. spidskommen
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Rør oksekød m. hvidløg, mel, spidskommen, koriander, persille og æg. Krydr med salt og peber.
2. Varm olie på en pande og steg en stor flad kødpandekage på begge sider. Lad det hvile lidt.
3. Rør græsk yoghurt sammen med spidskommen, citronsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber.
4. Varm pitabrødene og flæk dem.
5. Skær kødet i strimler og fyld det i pitabrødene med salt, mynteblade, agurk, tomat og dressing.
4 pitabrød, gerne fuldkorn
Kebab:
200 g. hakket oksekød
1 fed hvidløg, finthakket
½ spsk. mel
½ tsk. spidskommen
½ tsk. stødt koriander
1 spsk. finthakket persille
½ æg, sammenpisket
salt og peber
olie til stegning
Fyld:
1 hjertesalat, snittet
½ bdt. mynte
½ agurk, skiver
2 tomater, skiver
1 dl. græsk yoghurt
½ spsk. spidskommen
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Rør oksekød m. hvidløg, mel, spidskommen, koriander, persille og æg. Krydr med salt og peber.
2. Varm olie på en pande og steg en stor flad kødpandekage på begge sider. Lad det hvile lidt.
3. Rør græsk yoghurt sammen med spidskommen, citronsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber.
4. Varm pitabrødene og flæk dem.
5. Skær kødet i strimler og fyld det i pitabrødene med salt, mynteblade, agurk, tomat og dressing.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar