torsdag den 9. juni 2016

Grillet Grøntsagssuppe med Bacon og Creme Fraiche




En rigtig dejlig, sommerlig suppe, som smager af ferie i Italien. Kan sagtens spises i sommerligt vejr i haven, men også når kulden trænger sig på om vinteren.

Grillet Grøntsagssuppe med Bacon og Creme Fraiche til 2 personer


Ingredienser:

4 modne tomater, store tern
1 rød peber, store tern
1 squash, store tern
1 løg, både
3 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
1 pakke bacon i skiver
3 dl. grøntsagsbouillon
peber

2 dl. creme fraiche
1 håndfuld basilikum, grofthakket
brød

Fremgangsmøde:

1. Vend tomat, peberfrugt, squash, løg og hvidløg med olie og salt og fordel det på bagepapir i et ovnfast fad af metal.

2. Bag grøntsagerne 30 min ved 225 grader (eller grill dem på en grillbakke til de er helt møre).

3. Steg baconskiver sprøde og klip i mindre stykker.

4. Blend grøntsagerne med grøntsagsbouillon og smag til med peber og evt. mere salt.

5. Server suppen med creme fraiche, basilikum og brød.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar