tirsdag den 12. juli 2016

Kylling med Trøffelbechamel og Svampe



Det er let at ændre hverdagens kylling en smule, så det bliver et reelt festmåltid. Her er den serveret på stegte svampe, dampede bønner og med en trøffelbechamel. De ristede løg på toppen givet et fint knas og en god smag.

Kylling med Trøffelbechamel og Svampe til 2 personer


Ingredienser:

2 kyllingebrystfileter
salt og peber
olie til stegning
½ dl. hvidvin
200 g. champignon i skiver
200 g. grønne bønner

2½ dl. madlavningsfløde
salt
cayennepeber
1 tsk. trøffelolie

2 spsk. ristede løg

Fremgangsmåde:

1. Krydr kyllingen med salt og peber og brun den i olie på alle sider.

2. Tilsæt hvidvin og lad kyllingen dampe til den netop er gennemstegt. 

3. Kog bønnerne i letsaltet vand 3 min. Lad dem dryppe af i et dørslag.

4. Steg svampene på panden fra kyllingen til de afgiver vand og dette er fordampet.

5. Varm madlavningsfløde i en gryde, tilsæt olie og krydr med salt og cayennepeber. 

6. Skær kyllingen i skiver og anret ovenpå bønner og svampe. Hæld sauce over og drys ristede løg på toppen. Server med f.eks. ristede kartofler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar