fredag den 1. juli 2016

Pasta med Kødboller og Pestosauce




Super nem pasta på en travl sommerdag.

Pasta med Kødboller og Pestosauce til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket svinekød
½ tsk. salt
1 lille løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk. rasp
1 æg
peber
olie til stegning

3 spsk. grøn pesto
2 dl. madlavningsfløde
100 g. pasta, gerne fuldkorn
250 g. gulerødder i smalle stave
olie til stegning
revet parmesan

Fremgangsmåde:

1. Rør kødet sejt med salt.

2. Tilsæt løg, hvidløg, rasp, æg og peber og rør godt sammen.

3. Kog pastaen.

4. Form små kødboller og steg dem i olie. Ryst panden jævnligt så det steges på alle siden.

5. Steg gulerodsstavene møre i olie.

6. Varm fløden og og rør pesto i. Smag evt. til med salt og peber.

7. Vend pasta, sauce, kødboller og gulerødder sammen og server drysset med parmesanost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar