mandag den 5. september 2016

Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad




Super nem aftensmad med få ingredienser, og det hele skal oven i købet laves i ét fad, så opvasken kan tages på et øjeblik.

Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad til 2 personer


Ingredienser:

400 g. kartofler, skrællet og i tern
400 g. rodfrugter, skrællet og i tern
200 g. røget mørbrad, i tern
salt og peber
3 dl. Mornaysauce, gerne den lette
50 g. revet ost

Fremgangsmåde:

1. Kog kartofler og rodfrugter 10 min i letsaltet vand. Lad det dryppe af og hæld i et ildfast fad. Krydr med salt og peber.

2. Bland mørbrad i og hæld Mornaysauce over. Drys med ost.

3. Gratiner 20 min ved 225 grader og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar