lørdag den 3. september 2016

Pizza med Parmaskinke, Peberfrugt og Tomater




Sidst jeg havde gæster lavede jeg en pizza. Helt kedeligt med færdigkøbt bund og det hele, men uden at den blev kedelig af den grund.

Pizza med Parmaskinke, Peberfrugt og Tomater til 2 personer


Ingredienser:

1 fuldkorn pizzabund
200 g. pizzasauce/tomatsauce
8 skiver parmaskinke
150 g. revet ost
2 peberfrugter, halve
olie
salt og peber
1 bakke rucola
250 g. cherrytomater, halve
4 fed hvidløg

Fremgangsmåde:

1. Pensl de halve peberfrugter med olie og steg dem 2-3 min på hver side på en stegepande. Krydr med salt og peber.

2. Pres hvidløgene ned i ca. 2 spsk. olie og krydr med salt og peber.

3. Smør pizzasauce på pizzabunden og drys ost ovenpå. Læg skinkeskiver herover.

4. Skær peberfrugterne i strimler og læg dem på pizzaen. 

5. Bag pizzaen ca. 10 min ved 250 grader og server toppet med rucola og tomat og dryppet med hvidløgsolie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar