lørdag den 8. oktober 2016

Banankage





Den traditionelle banankage - perfekt til at tage med i skole eller på arbejde.


Banankage, 24 stykker


Ingredienser:

225 g. blødt smør
460 g. sukker
4 æg
5 meget modne bananer, mosede
50 g. havregryn
1,25 dl. mælk
½ tsk. salt
2 tsk. natron
2 tsk. vanillesukker
375 g. mel
1 pakke pålægschokolade

Fremgangsmåde:

1. Pisk smør og sukker godt sammen.

2. Pisk æggene i et ad gangen.

3. Tilsæt bananer, havregryn og mælk og pisk kort.

4. Bland mel, natron, salt og vanillesukker og pisk det i dejen. 

5. Hæld dejen i en bradepande 40 x 40 cm beklædt med bagepapir og bag ca. 35 min ved 175 grader. 

6. Læg pålægschokolade på kagen så det dækker hele overfladen. 

7. Lad kagen køle helt af. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar