Den traditionelle banankage - perfekt til at tage med i skole eller på arbejde.
Banankage, 24 stykker
Ingredienser:
225 g. blødt smør
460 g. sukker
4 æg
5 meget modne bananer, mosede
50 g. havregryn
1,25 dl. mælk
½ tsk. salt
2 tsk. natron
2 tsk. vanillesukker
375 g. mel
1 pakke pålægschokolade
Fremgangsmåde:
1. Pisk smør og sukker godt sammen.
2. Pisk æggene i et ad gangen.
3. Tilsæt bananer, havregryn og mælk og pisk kort.
4. Bland mel, natron, salt og vanillesukker og pisk det i dejen.
5. Hæld dejen i en bradepande 40 x 40 cm beklædt med bagepapir og bag ca. 35 min ved 175 grader.
6. Læg pålægschokolade på kagen så det dækker hele overfladen.
7. Lad kagen køle helt af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar