mandag den 10. oktober 2016

Halve Bagte Kartofler med Røget Makrel







Hvis du har et par bagte kartofler til overs er her en god ide til at få dem brugt. Opskriften er også fin, hvis du bager kartoflerne på forhånd - så kan maden laves på et øjeblik.


Halve Bagte Kartofler med Røget Makrel til 2 personer


Ingredienser:

2 bagte kartofler
1 dl. creme fraiche
1 tsk. sennep
2 fintsnittede forårsløg
2 røgede makrelfileter
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Halver kartoflerne og skrab meget af kartoflerne ud. Efterlad en skal på ca. 1 cm.

2. Rør de udskrabte kartoffel sammen med creme fraiche, sennep, forårsløg og røget makrel i mindre stykker. Smag til med salt og peber.

3. Fyld massen i kartoffelskallerne og sæt i ovnen 20 min ved 200 grader og server.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar