torsdag den 6. oktober 2016

Wraps med Skinke og Grillet Squash




En lækker wrap til madpakken. Det tager lidt tid at stege squash og køle det af, men det kan sagtens laves til et par dage ad gangen. 

Wraps med Skinke og Grillet Squash til 2 personer


Ingredienser:

1 squash
olie til stegning

100 g. friskost naturel (f.eks. Philadelphia light)
1 fed hvidløg, presset
2 store tortilla wraps, gerne fuldkorn 
2 store salatblade
4 skiver serranoskinke
2 tomater
1 håndfuld basilikum

Fremgangsmåde:

1. Skær squash i tynde skiver på langs og steg i olie til de er godt brune. 

2. Lad dem køle af på køkkenrulle og dup oversiden tør med køkkenrulle. 

3. Rør friskost med hvidløg og smør det på tortillaerne. 

4. Læg salat og squash langs midten af tortillaerne. 

5. Skær skinke i mindre stykker og fordel på tortillaerne sammen med basilikum. 

6. Skær tomaterne i halve og fjern kernerne. Skær i skiver og fordel på tortillaerne.

7. Rul stramt sammen og pak ind i husholdsningsfilm. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar