En svensk pølseret næsten som vi kender den. Her er den dog tilsat lidt sommersøde tomater og squash, og kartoflerne er små, nye og med skræl på. Lige til at nyde i haven på en dejlig forårsdag.
Svensk Pølseret med Sommersmag til 2 personer
Ingredienser:
350 g. små, nye kartofler
1 løg, grofthakket
½ squash i korte stave
1 spsk. olie
250 g. cherrytomater, kvarte
200 g. wienerpølser, 1 cm tykke skiver
2 tsk. paprika
35 g. koncentreret tomatpure
1½ dl. madlavningsfløde
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog kartoflerne 10 min i letsaltet vand og lad dem dryppe af.
2. Steg løg og squash i olie ca. 5 min til løgene er bløde.
3. Tilsæt tomater, pølser, paprika, tomatpure, madlavningsfløde og kartofler og lad det småkoge ca. 5 min.
4. Smag til med salt og peber og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar