mandag den 1. maj 2017

Bondeomelet





Omelet og æggekage er en rigtig god måde at bruge grøntsagsrester, så brug det du har i køleskabet eller lav den som i opskriften. Uanset er det et fint bud på en kødfri aftensmad.

Bondeomelet, 2 personer


Ingredienser:

1 løg, finthakket
2 peberfrugter, strimler
400 g. kartofler, skiver
1 spsk. olie
salt og peber
4 æg
1½ dl. mælk
½ potte persille, finthakket

Fremgangsmåde:

1. Steg løg, peberfrugter og kartofler i olie ca. 15 min til kartoflerne er møre. Krydr med salt og peber.

2. Pisk æg og mælk sammen og hæld det på panden. Steg æggekagen 10-15 min til den er helt fast. 

3. Server æggekagen med drysset med persille og med en skål salat til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar