En lækker forårssalat til madpakken eller en frokost i haven.
Pastasalat med Kylling, Asparges og Champignon til 3 personer
Ingredienser:
120 g. pasta, gerne fuldkorn
150 g. champignon, skiver
1 tsk. olie
1 tsk. paprika
salt
250 g. grønne asparges, snitter
100 g. cherrytomater, halve
1 hjertesalat, snittet
1 spsk. olivenolie
½ spsk. citronsaft
1 håndfuld basilikum, hakket
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen i letsaltet vand og afkøl den straks under rindende koldt vand.
2. Steg champignon i olie til de tager farve, krydr med paprika og salt og tag af varmen. Køl dem af.
3. Kog asparges 2 min i letsaltet vand og køl dem straks af under rindende koldt vand.
4. Bland hjertesalat, tomater, pasta, asparges og champignon i en stor skål.
5. Rør olie, citronsaft, salt og peber sammen og vend i salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar