mandag den 26. juni 2017

Salade au Chevre Chaud




Salade au Chevre Chaud er en traditionel fransk salat, som i bund og grund kun består af salat, løg, valnøder, dressing og brød med gedeost. Her er den tilsat lidt flere grøntsager. Jeg serverede den til et stykke stegt kylling, men den kan også serveres, som den er.

Salade au Chevre Chaud til 2 personer


Ingredienser:

½ romainesalat, snittet
2 forårsløg, snittet
1/4 agurk, tern
1 avocado, tern
2 tomater, tern
1 dl. edamamebønner, optøede
50 g. valnødder

1 flute, ca. 180 g.
100 g. gedeost i rulle
flydende honning

2 spsk. olivenolie
½ spsk. vineddike
salt og peber
1 tsk. sennep
1 tsk. flydende honning

Fremgangsmåde:

1. Skær flute i 1-2 cm. tykke skiver og skær gedeosten i samme antal skiver. Læg en skive gedeost på hver skive brød og dryp lidt honning på toppen. Bag ca. 8 min ved 225 grader.

2. Rør olie, vineddike, sennep og honning sammen og krydr med salt og peber.

3. Anret salaten på to tallerkener eller et stort fad. Dryp dressing over, fordel nødderne på salaten og anret brødskiverne på toppen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar