fredag den 30. juni 2017

Steak med Pak Choy og Paprikadressing




Lidt anderledes tilbehør til den gode bøf. 

Steak med Pak Choy og Paprikadressing til 2 personer


Ingredienser:

2 oksesteaks
400 g. små kartofler
2 tsk. tørret timian
2 pak choy, rensede
2 rødløg, kvarte
olie
1 dl. creme fraiche
1 spsk. paprika
1 fed hvidløg, presset
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Vend kartoflerne i olie, timian, salt og peber og læg dem i stort ovnfast fad. Sæt det i ovnen 10 min ved 225 grader.

2. Læg rødløg og pak choy i fadet til kartoflerne og sæt det i ovnen yderligere 20 min.

3. Rør creme fraiche, paprika og hvidløg sammen og krydr med salt og peber.

4. Krydr oksesteaks med salt og peber og steg dem i olie til de er rosa i midten.

5. Server steaks med kartofler, grønt og paprikadressing. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar