lørdag den 30. september 2017

Æggewraps med Kikærter




Denne ret er en omkrift, der kom med en af mine ugentlige grønsagskasser. De lækre æggewraps er en blanding mellem æggekage og pandekager, og de smager rigtig godt. 

Æggewraps med Kikærter til 2 personer


Ingredienser:

1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 lille squash, tern
3 gulerødder, tynde skiver
½ ds. kikærter (100 g.)
4 æg
1/2 dl. mel
ca. 1/2 dl. vand

Derudover: salt, peber, karry, olie

Fremgangsmåde:

1. Pisk æg og mel sammen og pisk æg i til konsistensen er som tyk pandekagedej. Krydr med salt og peber.

2. Bag en æggewrap ad gangen i olie, som man steger pandekager. Sørg for at fordele dejen på panden, så wrappen ikke bliver for tyk. Der skal være 4 i alt.

3. Steg løg, hvidløg og gulerødder 5 min i olie.

4. Tilsæt squash, kikærter og karry og steg til squash'en har den rette konsistens. Krydr med salt og peber.

5. Anret fyldet i wrapsne og ser med en skål salat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar